Subsidie bij Radboud Studentenfonds aanvragen

Radboud Studentenfonds

Het Radboud Studentenfonds ondersteunt het actieve studentenleven in Nijmegen vanuit de overtuiging dat het een positief effect heeft op de ontwikkeling en het welzijn van studenten.

Het Radboud Studentenfonds subsidieert initiatieven, projecten en organisaties die impact hebben op het Nijmeegse studentenleven en aansluiten op de strategische thema’s van de Radboud Universiteit.

Subsidie aanvragen

Als je een project start, kun je subsidie aanvragen bij het Radboud Studentenfonds. Om in aanmerking te komen voor subsidie van het Radboud Studentenfonds, moet je aanvraag: 

  • aansluiten bij strategische thema’s van de Radboud Universiteit, zoals welzijn, duurzaamheid, ondernemerschap, diversiteit en inclusie; 
  • laten zien hoe jouw project een structureel of langdurig effect heeft op studenten en het studentenleven. 

Vraag subsidie aan via het formulier onderaan de pagina. 

Beoordeling aanvraag

Nadat je je aanvraag hebt ingediend, ontvang je een reactie met daarin de datum waarop de adviescommissie jouw aanvraag bespreekt. Binnen twee weken na deze vergadering krijg je te horen of je de subsidie krijgt.

De adviescommissie van het Radboud Studentenfonds beoordeelt je aanvraag o.a. aan de hand van: doelstelling, organisatorische aanpak, communicatieplan, begroting en subsidiabele kosten, mogelijkheid en inzet om eigen inkomsten te verwerven en kwaliteit van de aanvraag. Onvolledige en/of onjuiste aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Subsidie vanuit Student Life

Ook Student Life ondersteunt op financiële, materiële en/of organisatorische wijze initiatieven van studentenorganisaties. Het Radboud Studentenfonds onderscheidt zich van Student Life door zich te richten op initiatieven die zorgen voor een langdurige impact. Bovendien kunnen ook niet erkende studentenorganisaties en individuen een beroep doen op dit fonds.

Het Radboud Fonds

Het Radboud Studentenfonds is onderdeel van het Radboud Fonds en is opgericht in 2020. Het Radboud Studentenfonds heeft een trouwe achterban van donateurs die het Nijmeegse studentenleven een warm hart toedragen.

Contact

Neem voor vragen en advies contact op met Lisette Pals van het Radboud Fonds.