Zoek in de site...

Workshop Stap naar de toekomst

Tijdens je studie zijn er veel momenten waarop je keuzes moet maken die richting geven aan jouw toekomst. In je laatste bachelor- of masterjaar komt de stap naar de arbeidsmarkt steeds dichter bij. Heb je al een duidelijk beeld van je ideale carrière? Of moet je de juiste koers nog bepalen? Waar je ook staat, de ervaren loopbaanadviseurs van de Radboud Universiteit helpen je graag verder.

Een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt begint met inzicht in je eigen mogelijkheden en wensen. Door deel te nemen aan de workshop “Stap naar de toekomst” krijg je meer zicht op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

In deze praktische en interactieve workshop van twee dagdelen ga je aan het werk met een groep van ongeveer 12 studenten. Veel studenten vinden het stimulerend om dit samen met anderen te doen die in dezelfde situatie zitten. Met behulp van een aantal oefeningen en opdrachten breng je je motivatie, kwaliteiten en valkuilen, interesses en drijfveren in kaart.  Zo ontdek je wat voor jou de best passende masterkeuze- en/of loopbaanrichting is. Na afronding van de workshop word je, indien nodig, verder begeleid in een individueel traject.

Na afloop van deze workshop:

  • Weet je wat jouw persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden zijn
  • Weet je waar je interesses liggen en welke activiteiten je inspireren
  • Weet je wat je drijfveren zijn
  • Heb je meer zicht op jezelf en welke arbeidsrichtingen bij je passen

Hoe meld ik mij aan?
Het gehele loopbaan- masterkeuzetraject bestaat uit een intake, de workshop en, indien nodig, een individueel vervolgtraject met één van de loopbaanadviseurs: Simone Pulles, Jeanette Kolkman of Jeroen van den Hoven. Om je aan te melden dien je deze online vragenlijst in te vullen om vervolgens een afspraak te maken.

Cursusdag Cursusdatum Tijd
dinsdag 10 mei 2022 13:00 - 16:30 uur
dinsdag 24 mei 2022 13:00 - 16:30 uur
woensdag 8 juni 2022 13:00 - 16:30 uur
woensdag 22 juni 2022 13:00 - 16:30 uur