Zoek in de site...

Weblectures

Algemene informatie

Wat is weblectures?

Een weblecture is een college dat integraal op video is opgenomen en dat je later (online) terug kunt kijken.

Voor wie is weblectures?

Weblectures is een dienst voor studenten van de Radboud Universiteit.

Waarom weblectures?

Het grote voordeel van digitale colleges is dat je een college op een later tijdstip nog eens kunt bekijken, ook thuis. Handig bij het voorbereiden van een tentamen of wanneer je het college hebt gemist. Ook wanneer je iets op wilt zoeken of opnieuw wilt bekijken.

Waar te zien?

De colleges die zijn opgenomen staan in Brightspace, bij het betreffende vak/college. Let op: Je hebt geen garantie op weblectures. Niet alle colleges worden opgenomen en beschikbaar gesteld; vraag dit na bij je docent.

Tips en hulp bij het kijken van weblectures

Waar blijft mijn weblecture?

Mocht je vragen hebben over de beschikbaarheid van een weblecture, neem dan contact op met je docent.

Zie je een foutmelding ‘Access denied’ bij het openen van een weblecture?

Kijk eerst naar de volgende tip. Helpt dit niet? Neem dan contact op met je docent of begeleider.

Contact/ vragen

Voor verdere vragen, kan je mailen naar weblectures@ru.nl.

DISCLAIMER

Weblectures bevatten auteursrechtelijk beschermd materiaal. Dit materiaal is uitsluitend bestemd voor eigen gebruik door studenten van de Radboud Universiteit, en/of gebruik door studenten ten behoeve van niet-commercieel onderwijs en/of voor niet-commerciële onderwijsdoeleinden. Het is zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Radboud Universiteit niet toegestaan om het materiaal op enigerlei wijze openbaar te maken en/of te verveelvoudigen anders dan door het downloaden, bekijken, beluisteren daarvan op een pc of andere gegevensdrager en/of het maken van een kopie van het materiaal of delen ervan ten behoeve van eigen, intern gebruik en/of niet- commercieel onderwijs.