Een foto van twee studenten op een schommelbank met het Maria Montesorrigebouw in de achtergrond.
Een foto van twee studenten op een schommelbank met het Maria Montesorrigebouw in de achtergrond.

Studentenwelzijn

Om goed te kunnen studeren en een fijne studententijd te hebben, is het belangrijk om mentaal en fysiek goed in je vel te zitten. De Radboud Universiteit helpt je daar graag bij. Lees hier meer over ons aanbod studentenwelzijn.

Studenten op de campus

Studentbegeleiding

De Radboud Universiteit begeleidt studenten die om welke reden dan ook hulp nodig hebben om hun studie succesvol af te ronden. Ga in gesprek met een studiebegeleider, volg een cursus of training, of maak gebruik van een regeling.

Lees meer

radboud sport en cultuur

Radboud Sport & Cultuur

De Radboud Universiteit heeft een veelzijdig sport- en cultuuraanbod. Met ruim 80 verschillende activiteiten, zeer ruime openingstijden en professionele begeleiding biedt een RSC-abonnement uitgebreide beweeg- en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen.

Lees meer

Twee studenten buiten in het gras, allebei kijkend naar een laptop.

Zelfhulp voor studenten

Wil je zelf aan de slag met je (mentale) gezondheid? Of maak je je zorgen over je middelengebruik of gamegedrag? Lees dan meer over de gratis manieren waarop je hier aan kunt werken.

Lees meer

Studerende studenten Radboud Universiteit

Cursussen, trainingen en workshops

De studentbegeleiders van de Radboud Universiteit bieden cursussen, trainingen en workshops over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, plannen, studieskills en het schrijven van je scriptie.

Lees meer