Zoek in de site...

Welkom

Welkom op de website van de Studentenkerk! Hier vind je alle informatie rondom onze activiteiten, vieringen, cursussen en nog veel meer. Zo hebben we een breed aanbod waarin geloofsverdieping centraal staat, maar we organiseren ook veel niet-religieuze activiteiten. De Studentenkerk is namelijk meer dan alleen een gebedshuis voor studenten. Het is ook een plek om mensen van allerlei achtergronden te ontmoeten, om meer verdieping in je leven te zoeken en waar je langs kunt komen voor een goed en persoonlijk gesprek. De pastores zijn regelmatig aanwezig en via hun mailadressen bereikbaar.

Het maakt dus niet uit wie je bent, wat je gelooft en of je überhaupt gelooft; student of medewerker van RU en HAN, je bent van harte welkom.

Studentenkerk: een kerk, maar ook een ontmoetingsplek

Waarvoor is de Studentenkerk nou eigenlijk, en voor wie? Wie zijn onze pastores, wat doen zij, en waarvoor kun je bij hen terecht? En wat levert dat de studenten op? Je hoort het allemaal in deze video! Een voorproefje van de film gemaakt door Jordy Ferwerda, student aan de HAN.

Agenda

bijeenkomst studenten HAN

Er zijn geen evenementen gevonden in de geselecteerde periode.

Volg de Studentenkerk

Blijf op de hoogte van actuele activiteiten en ontwikkelingen in de Studentenkerk via onze sociale mediakanalen:

instagram-g61a1744bc_1920 (2)  facebook-g96f1a8e0e_1920  youtube-g07418070b_1920  mastodon

Je kunt ook bellen, mailen of langskomen tijdens openingstijden. Algemene contactgegevens vind je hier.

Team van pastores

Wist je al...?

...Dat Global Night er weer aan komt?

Op donderdag 16 november van 20.00 tot 22.00 staan er allerlei leuke activiteiten gepland, van dinner in the dark, speedfrienden, allerlei workshops en veel meer. Klik hier voor meer info!

Global Night

carrousel_website