Zoek in de site...

Welkom

Welkom op de website van de Studentenkerk! Hier vind je alle informatie rondom onze activiteiten, vieringen, cursussen en nog veel meer. Zo hebben we een breed aanbod waarin geloofsverdieping centraal staat, maar we organiseren ook veel niet-religieuze activiteiten. De Studentenkerk is namelijk meer dan alleen een gebedshuis voor studenten. Het is ook een plek om mensen van allerlei achtergronden te ontmoeten, om meer verdieping in je leven te zoeken en waar je langs kunt komen voor een goed en persoonlijk gesprek. De pastores zijn regelmatig aanwezig en via hun mailadressen bereikbaar.

Het maakt dus niet uit wie je bent, wat je gelooft en of je überhaupt gelooft; student of medewerker van RU en HAN, je bent van harte welkom.

Studentenkerk: een kerk, maar ook een ontmoetingsplek

Waarvoor is de Studentenkerk nou eigenlijk, en voor wie? Wie zijn onze pastores, wat doen zij, en waarvoor kun je bij hen terecht? En wat levert dat de studenten op? Je hoort het allemaal in deze video! Een voorproefje van de film gemaakt door Jordy Ferwerda, student aan de HAN.

Binnenkort

Activiteiten Studentenkerk

Ken je al...?

... de Wellbeing week?

Van 3 t/m 7 oktober organiseert de Radboud de Wellbeing week met als thema 'Open up your mind'. Een week vol met inspirerende activiteiten en workshops waar jouw mentale welzijn centraal staat. Ook de Studentenkerk organiseert enkele activiteiten. Bekijk hier het gehele programma.

thuisretraite

Oekraïne

De Studentenkerk werkt mee aan de ondersteuning van studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem Nijmegen die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne. Studenten en medewerkers die behoefte hebben aan contact en om hun hart te luchten kunnen bij een van onze pastores terecht. Meer info over de pastores vind je hier. Studenten uit Oekraïne en Rusland zijn welkom om hun gevoelens, angsten en onzekerheid te delen, en om elkaar te ontmoeten. Ook (lunch)bijeenkomsten zijn in een van onze ruimtes en in overleg mogelijk.

Volg de Studentenkerk

Blijf op de hoogte van actuele activiteiten en ontwikkelingen in de Studentenkerk via onze sociale mediakanalen:

twitter-g39b354a95_1280      instagram-g61a1744bc_1920 (2)      facebook-g96f1a8e0e_1920     youtube-g07418070b_1920

Je kunt ook bellen, mailen of langskomen tijdens openingstijden. Algemene contactgegevens vind je hier.

carrousel_website