Zoek in de site...

Welkom

Welkom op de website van de Studentenkerk! Hier vind je alle informatie rondom onze activiteiten, vieringen, cursussen en nog veel meer. Zo hebben we een breed aanbod waarin geloofsverdieping centraal staat, maar we organiseren ook veel niet-religieuze activiteiten. De Studentenkerk is namelijk meer dan alleen een gebedshuis voor studenten. Het is ook een plek om mensen van allerlei achtergronden te ontmoeten, om meer verdieping in je leven te zoeken en waar je langs kunt komen voor een goed en persoonlijk gesprek. De pastores zijn regelmatig aanwezig en via hun mailadressen bereikbaar.

Het maakt dus niet uit wie je bent, wat je gelooft en of je überhaupt gelooft; student of medewerker van RU en HAN, je bent van harte welkom.

Studentenkerk: een kerk, maar ook een ontmoetingsplek

Waarvoor is de Studentenkerk nou eigenlijk, en voor wie? Wie zijn onze pastores, wat doen zij, en waarvoor kun je bij hen terecht? En wat levert dat de studenten op? Je hoort het allemaal in deze video! Een voorproefje van de film gemaakt door Jordy Ferwerda, student aan de HAN.

Binnenkort

Activiteiten Studentenkerk

Ken je al...?

... Global night?

Op donderdag 17 november vindt vanaf 20.00 de Global night plaats in de refter. Dit is een gezellige avond met allerlei leuke activiteiten om internationaal georiënteerde studentenorganisaties van Nijmegen te leren kennen. Klik hier of scan die code hieronder voor meer informatie.

33

Oekraïne

De Studentenkerk werkt mee aan de ondersteuning van studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem Nijmegen die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne. Studenten en medewerkers die behoefte hebben aan contact en om hun hart te luchten kunnen bij een van onze pastores terecht. Meer info over de pastores vind je hier. Studenten uit Oekraïne en Rusland zijn welkom om hun gevoelens, angsten en onzekerheid te delen, en om elkaar te ontmoeten. Ook (lunch)bijeenkomsten zijn in een van onze ruimtes en in overleg mogelijk.

oekraine oorlog

Uitwisselen met elkaar rond de situatie in Iran

Elkaars zorgen delen en praten over de huidige gespannen situatie in Iran waar vrouwen de dupe worden van het optreden van de veiligheidspolitie waarbij talloze slachtoffers vallen. Donderdag 13 oktober 2022 om 12.30 uur in de ontmoetingsruimte van de Studentenkerk. Opgeven is niet nodig. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

iran-protest 2022

Volg de Studentenkerk

Blijf op de hoogte van actuele activiteiten en ontwikkelingen in de Studentenkerk via onze sociale mediakanalen:

twitter-g39b354a95_1280      instagram-g61a1744bc_1920 (2)      facebook-g96f1a8e0e_1920     youtube-g07418070b_1920

Je kunt ook bellen, mailen of langskomen tijdens openingstijden. Algemene contactgegevens vind je hier.

carrousel_website