Zoek in de site...

Vrijwilliger bij Sterker

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij Sterker? Voor vrijwel iedereen is er vrijwilligerswerk mogelijk binnen Sterker. Bij Sterker sociaal werk werken maar liefst 600 vrijwilligers. Veel van onze hulp doen we samen met vrijwilligers. Vrijwilligers zijn onmisbaar bij ons werk in de wijk. We hebben vrijwilligers nodig bij onze diensten en projecten. We helpen mensen die dat nodig hebben in de praktijk en mentaal. Jouw hulp is zeker welkom!

https://www.sterker.nl/vrijwilligers/

sterker-RGB-payoff_png2

Mate 4 You is een maatjesproject vóór en door jongeren! Het project is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 23 jaar die graag een eigen sociaal netwerk willen opbouwen en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Bij Mate 4 You word je gekoppeld aan een maatje die bij jou past op basis van achtergrond, persoonlijkheid, leeftijd en gezamenlijke interesses. Samen trek je voor een periode van ongeveer één jaar met elkaar op en onderneem je activiteiten die bijdragen aan wat jij graag wilt leren. Naast de activiteiten samen met je maatje zijn er ook groepsactiviteiten zodat je ook andere jongeren kunt ontmoeten. Ook op die manier kunnen nieuwe vriendschappen ontstaan.

https://www.sterker.nl/mate-4-you

sterker-RGB-payoff_png2