Zoek in de site...

Kerstpakketten voor voedselbank e.a.

Al jaren doen wij als kerk mee aan de kerstpakkettenactie waarbij kerstpakketten worden samengesteld en ingezameld voor de Voedselbank Nijmegen, Stichting Gast, Vluchtelingenwerk Oost Nederland en Home - Start, Bed-Bad-Brood.

Wil je meedoen? Haal dan een doos op, vul deze met spullen (er is een folder met een beschrijving van wat er allemaal in de doos kan) en vul je naam, telefoonnummer en het nummer van je doos in op onze lijst. Lever de doos op zondag in bij de Studentenkerk, uiterlijk zondag 15 december om 11.00 uur. Daarna brengen wij deze dozen naar de Antonius van Paduakerk waar de Oecumenische Werkgroep Diaconie voor de verdere distributie zorgt naar de deelnemende partners.

Zo was het afgelopen jaren. Door corona is het dit jaar anders: breng voedsel mee naar de Studentenkerk en deponeer dat in de krat die hiervoor is neergezet. Download hier de folder met de actuele actie: kerstactie 2020 (pdf, 135 kB)Je vindt ook een beschrijving welke producten wenselijk zijn en welke niet. Dank alvast voor je inzet.


Kerstpakketten 2015
Resultaat van de kerstpakkettenactie in 2015.