Zoek in de site...

Zelfonderzoek met behulp van de Zelfkonfrontatiemethode

Zelfonderzoek

Wat is belangrijk voor jou, waar sta je, welke keuzes wil je maken met je studie en in je leven? Hoe ga je om met zaken die op je pad komen, zoals studiedruk, vragen rond identiteit, ziekte, verliefdheid, een groot verlies, zingeving? Soms is dat niet duidelijk en zoek je helderheid.

De Studentenkerk biedt aan studenten en medewerkers (RU en HAN) de mogelijkheid om door middel van een uitgebreid systematisch zelfonderzoek op dergelijke vragen in te gaan. Je krijgt de kans om alles wat je belangrijk vindt in je leven te vertellen. Een kans die je niet zo vaak krijgt. De belangrijkste stukken worden op geschreven en daar ga je dan in een later stadium een waardering aan geven met gevoelens. In een tweede gesprek ga je zelf aan de slag om de uitkomsten van je onderzoek te analyseren.

Bel voor meer informatie of kom vrijblijvend langs.
Het werkt het beste als de informatie direct kan worden verstrekt in een gesprek omdat dan ook alle vragen kunnen worden beantwoord. Voorafgaande aan het onderzoek krijg je de richtvraag mee wat je graag te weten wilt komen met dit onderzoek.

Data: Op afspraak
Begeleiding: John Hacking
Kosten: studenten betalen € 30,- voor het verslag; medewerkers hebben een apart tarief (mede omdat we daarvoor geen subsidie ontvangen)

Meer informatie  over de methode