Bijeenkomst voor studenten met long-covid-klachten

Long-term_effects_of_COVID-19.webpOp maandag 16 mei 2022 was er in de Studentenkerk een bijeenkomst voor studenten van alle faculteiten die last hebben van long-covid-klachten. In deze bijeenkomst hebben we kennis met elkaar gemaakt, ervaringen uitgewisseld en gekeken we of er behoefte is aan meer bijeenkomsten. Dat bleek zo te zijn.

Daarom organiseren we op donderdag 23 mrt 2023 de volgende bijeenkomst.  Deze zal plaatsvinden van 11.00 - 12.30 via Zoom. Je kunt hieronder opgeven.

Ben je er destijds niet bij geweest, maar heb je wel de behoefte om jouw ervaringen te delen? Wees dan alsnog welkom om je op te geven.

We zijn ook een bijeenkomst aan het plannen voor Engelstalige studenten, klik hier voor meer informatie daarover.