Zoek in de site...

Creatief aan de slag of stiltemoment

Creatief of muzikaal aan de slag in de Studentenkerk, of op zoek naar stilte?

In onze stilteruimte op de begane grond kun je altijd terecht voor meditatie, een stiltemoment, een bezinning over wat jou bezig houdt. Ook dit kan in onze tuin, zelfs in een hangmat. Deze hangmatten liggen binnen en kun je zo pakken. Bij mooi weer is dat een bijzondere ervaring: mijmeren in de hangmat, de mijmermat.

In ruimte 1.11 bestaat de mogelijkheid om piano te spelen en ook creatief aan de slag te gaan met verf, pastel en collages. Even tijd voor jezelf - een rustmoment op de dag, even met je gedachten ergens anders in plaats van in een studieboek of vergaderstuk. Studenten en medewerkers kunnen hiervan gebruik maken. Je mag ook met materiaal buiten gaan zitten.

Het inrichten van een ruimte om creatief te zijn of het gebruik van de stilteruimte kwam aan bod tijdens  een  Radboud Wellbeing Week. Velen gaven aan daar af en toe behoefte te hebben om zich creatief te uiten of om de stilte op te zoeken. Grijp je kans. Meld je wel even bij ons secretariaat en het is vanzelfsprekend dat je de gebruikte spullen weer opruimt.

Image (3) Image (2) Image (1)