Zoek in de site...

Radboud Happiness

Wat is Radboud Happiness?
Radboud Happiness is een week vol met activiteiten op de campus van de Radboud Universiteit die in het kader staan van geluk. Deze themaweek vindt plaats van maandag 1 juni tot en met vrijdag 5 juni.

Radboud Happiness 2015
Waarom dit project?
Geluk komt onverwachts. Hoe harder je probeert gelukkig te worden, hoe ongrijpbaarder het vaak wordt. Geluk overkomt je. Hoewel het eigenlijk voor het oprapen ligt, blijkt het voor velen toch vaak onbereikbaar te zijn. Hoe (her)vind je geluk? Dat is waar de Radboud Happiness om draait. Geluk is een breed thema waar veel kanten aan zitten en waarin iedereen zich kan herkennen. De weg naar het vinden van geluk is misschien niet eenvoudig, maar wel degelijk begaanbaar.
Een campus draait alleen maar wanneer mensen zich er thuis voelen, er goede voorzieningen zijn en vooral wanneer er een prettige sfeer aanwezig is. Dat laatste komt tot stand door de mensen die de campus bewonen en er dagelijks contact hebben. Elkaar leren kennen, elkaar waarderen en elkaar ondersteunen zijn voorwaarden om tot een goede sfeer te komen. Om dit streven een extra impuls te geven, hebben leden van  Cultuur op de Campus in samenwerking met de Studentenkerk het initiatief genomen om een organisatiecommissie te vormen en Radboud Happiness te organiseren. Bovendien heeft de Radboud Universiteit het welzijn van haar studenten en medewerkers hoog in het vaandel staan én sluit dit project mooi aan bij het nieuwe strategische plan van de Radboud Universiteit met als thema Change Perspective.

Wat wordt er georganiseerd?
Er vinden gedurende de week van Radboud Happiness veel activiteiten plaats en zowel de positieve kanten van het delen van geluk als de kritische kanten van het streven ernaar komen voorbij. Aan de hand van (straat)theater, veel humor, samen koken met professoren, lezingen, online acties, workshops en verdieping worden studenten en medewerkers uitgenodigd om stil te staan bij de vraag hoe gelukkig ze zijn en wat het antwoord op deze vraag betekent voor hun persoonlijke leven. Gedurende de gehele week is er een Market of Happiness tijdens de lunchpauzes en kun je verder genieten van een Meal of Happiness, een Shake of Happiness en vele andere zaken die jouw geluk kunnen verhogen. Radboud Happiness
- Activiteiten rond geluk
- 1 t/m 5 juni 2015
- Campus Radboud Universiteit