Zoek in de site...

Marieke Fernhout

Marieke Fernhout

Waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? De weg tussen deze twee vragen wordt gemarkeerd door verhalen. Verhalen over wie en wat jou gevormd heeft, over wie en wat jou hoop en inspiratie geeft, over je twijfel en zoektochten, kortom: de verhalen die jou maken tot wie je bent en waarmee jij je werkelijkheid creëert.

Als studentenpredikant ben ik steeds op zoek naar die verhalen. Ik vind ze in de Bijbel, dat oude boek dat zo verrassend nieuw en jong kan zijn, ik vind ze in muziek, theater, film, literatuur, beeldende kunst – en in mensen.

Je studententijd is bij uitstek een periode waarin je nieuwe verhalen maakt en als studentenpredikant ben ik daar heel benieuwd en nieuwsgierig naar. Ik zie de Studentenkerk als een open plek in het soms ondoordringbare bos van alles wat er in ons leven en de wereld gebeurt - een open plek waar je even op adem kunt komen om je verhalen te delen. Of om gewoon zomaar even samen te zijn.

Wees welkom om binnen te lopen en al dan niet je verhaal te doen, de koffie en thee staan klaar. En wil je graag een persoonlijk gesprek: via marieke.fernhout@ru.nl kun je dat aangeven.