Zoek in de site...

Nicole Schubert

“You don’t choose your life, you live it” - David, in de film The Way, Spain (2010)

Het leven leven in al zijn facetten, met  nicole schubert okt 2019 vallen en opstaan – het is soms een uitdaging. Zo veel keuzes, zoveel gelegenheden, maar wat past ten diepste bij mij? En hoe verhoud ik me tot ervaringen waar ik niet voor gekozen heb, tot gebeurtenissen die ongevraagd op mijn pad komen?

Je bent van harte welkom als je deze of andere vragen eens met een onafhankelijk iemand wilt verkennen. Als spiritual counselor heb ik een luisterend oor voor jouw verhaal en ga met jou op zoek naar levenskracht en richting. Zo dat het bij jou past. Je hoeft niet in een mal van studie, religie, peer group, gender of familie te passen. Je mag je vragen serieus nemen én trouw blijven aan je innerlijk kompas. Aan deze gesprekken zijn geen kosten verbonden en ze zijn altijd vertrouwelijk.

Binnen ons team ben ik er in het bijzonder voor studenten en medewerkers van de HAN. Het boeit me hoe mensen in onze moderne tijd speuren naar zin en betekenis van het leven, binnen en buiten de wereld van de religies. Eigentijdse spiritualiteit draag ik een warm hart toe, zoals mensen die laten zien in hun inzet voor milieu of medemensen. Of wanneer ze een dierbaar iemand zijn verloren, hoe zij omgaan met gemis en blijvende verbondenheid en wat hen hierin ondersteunt.

Wil je eens kennismaken? Een persoonlijk thema verkennen? Een eigen idee voor de studenten van de HAN of RU inbrengen? Wees welkom! Welcome! Willkommen!   Een persoonlijk gesprek kun je per mail aanvragen. Op Di/Woe ben ik op de HAN aanwezig, op Do/Vrij bij de studentenkerk in Nijmegen, Erasmuslaan 9a.

Of kom langs bij ALL EARS, mijn open meditatiemoment + gespreksmogelijkheid over alles wat zich aandient:

* op woensdagen om 13:30 op de HAN campus in Nijmegen (Kapittelweg 35, E.4.38)

mail nicole.schubert@han.nl

Bist du eine deutschsprachige Student*in? Dann können wir das Begleitungsgespräch auch gerne auf Deutsch halten, das ist meine Muttersprache. English is also possible.