Zoek in de site...

Persoonlijk gesprek met een pastor

Je kunt bij de pastores terecht voor een vertrouwelijk persoonlijk gesprek. Dat kan gaan over dingen waar je mee zit, zoals lastige keuzes, studieproblemen, de omgang met anderen, eenzaamheid, maar ook over eigen ambities, relaties en seksualiteit of vragen over je geloof, waarden of zingeving. Thema's die je misschien niet met je ouders, vrienden en docenten wilt of kunt bespreken. Wellicht kan een luisterend oor van iemand buiten je eigen kring je verder helpen.

We organiseren ons werk zo dat er iedere werkdag tenminste één pastor aanwezig is om met je in gesprek te gaan. Door omstandigheden en werkzaamheden buiten de Studentenkerk lukt dat soms niet. Je kunt spontaan langskomen of een gesprek inplannen met het formulier hieronder.

Je kunt ook direct contact leggen met een van de pastores.
 Jos GeelenNicole Schubert en Marieke Fernhout

jos geelen nicole schubert kl Marieke Fernhout

Op de pagina's met informatie over de pastores vind je ook wanneer zij aanwezig zijn.

De spiritual counsellor/studentenpastor van de HAN (Nicole Schubert) houdt tevens wekelijks het inloopmoment ALL EARS op de HAN-campus. Dit is op woensdagmiddag om 14u, in aansluiting aan het open meditatiemoment op Kapittelweg 35, lokaal E4.38. Studenten en medewerkers kunnen hier spontaan hun hart luchten of een gespreksafspraak vastleggen.