Zoek in de site...

Vier met ons via internet

Vieringen via ZOOM: uitleg

Als alternatief voor de vieringen die niet kunnen plaatsvinden in het gebouw van de Studentenkerk door corona bestaat de mogelijkheid om samen te vieren via internet. Handleiding en info over bijvoorbeeld ZOOM:

Kies de handleiding die je nodig hebt.

Als je mee wilt doen, stuur een mail naar de Studentenkerk (info). Je ontvangt dan een wachtwoord en inlogcode als het zover is en we sturen je het liturgieboekje met de code en het wachtwoord. Als je op de lijst van de nieuwsbrief van de initiatiefgroep staat hoeft dat niet, elke keer ontvang je een nieuwe link en een boekje.

Als je in de mail op de inlogcode klikt krijg je verbinding en doe je mee (onderaan de balk staan alle knoppen zoals geluid etc.).

Het is beter dat je eerst het programma Zoom downloadt en installeert. (Bewaar je wachtwoord en mailadres hiervoor als je het programma opnieuw opstart). Als je een viering wilt volgen kun je op de knop join drukken - er verschijnt dan een kadertje waar je het nummer van de bijeenkomst moet invullen en daarna het wachtwoord. Dan doe je mee. Als je het programma op je computer installeert heb je minder storingen en krijg je ook de beveiligingsupdates.

hongerdoek