Zoek in de site...

Invulling minoren

Bachelor

Naast de majorcursussen en het Core Curriculum, kies je (afhankelijk van de opbouw van je programma) in het tweede / derde jaar in totaal twee minoren*, elk van 15 EC (in totaal 30 EC).

Je kunt kiezen voor een verbredingsminor bij een andere opleiding of een verdiepingsminor binnen je eigen studie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je minor in te vullen met een buitenlands studieverblijf.

* Studenten die vóór 2017-2018 begonnen zijn aan hun bacheloropleiding, mogen naast het Core Curriculum 3 minoren van elk 15 EC kiezen (een extra minor in het 2e semester van het 2e jaar), maar worden geadviseerd het aangepaste programma te volgen.

Verkorte bachelor

In de verkorte bachelor kies je in het tweede jaar twee minoren, elk van 15 EC. Je kunt eventueel ook vrijstelling vragen voor je minor, op basis van de cursussen die je in je eerdere opleiding gevolgd hebt.

Meer informatie

Zie de Minorgids voor een uitgebreid overzicht van de soorten minoren, het minoraanbod, de plaats van de minoren in de bacheloropleiding, de regels voor minoren en tips voor de keuze van minoren.