Zoek in de site...

Voorzieningen

> Computerruimte 12 verdieping
> Bibliotheek Geesteswetenschappen
> Overig

Computerruimte 12e verdieping

Naast de gebruikelijke studieruimtes (verschillende bibliotheken en het MMS) is er op de 12e verdieping van het Erasmusgebouw in kamer E12.30 een computerruimte speciaal voor studenten van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen ingericht. Hier kun je ook met je laptop terecht. Daarnaast zijn er een printer en een scanner aanwezig.

De openingstijden zijn gelijk aan die van het Erasmusgebouw:

Maandag t/m donderdag: 8.00u-21.45u
Vrijdag: 8.00u - 19.30u

Bibliotheek Geesteswetenschappen

De humaniorabibliotheek, onderdeel Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen, is opgenomen in de centrale vestiging van de Nijmeegse Universiteits Bibliotheek (UB).

De boekencollectie van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen is te vinden in ‘De Verdieping' (-1), tezamen met de collecties van de Faculteit der Letteren. De collectie omvat bij benadering 30.000 boeken en staat in open opstelling. Encyclopedieën en woordenboeken zijn te vinden in de grote leeszaal op de begane grond. Tijdschriften (o.a. alle lopende abonnementen) staan in de Tijdschriftenzaal (+1).

De bibliotheek is vrij toegankelijk voor iedereen van binnen en buiten de Radboud Universiteit. Om boeken te lenen dient men in het bezit te zijn van een geldige studentenkaart of lenerspas.

Meer informatie kun je vinden op de website van de universiteitsbibliotheek en de locatiepagina's van de bibliotheek Geesteswetenschappen.

Overige informatie