Zoek in de site...

Overgangsregeling

In het jaar 2016-2017 is het minoraanbod volgens de hier beschreven regeling ingericht.

In het jaar 2015-2016 is de nieuwe minorenregeling ingegaan.

Als je per september 2011, 2012 of 2013 bent begonnen aan je bacheloropleiding blijft van kracht dat je 45 ec besteedt aan drie minoren van elk 15 ec en dat je twee vrije minoren mag kiezen. M.a.w. de regeling verandert niet, maar het aanbod minoren wel.
Als je niet op tijd aan de eisen van een uit het ‘oude' minoraanbod (van 2014-2015 of eerder) afkomstig vak hebt voldaan, kun je contact opnemen met de betreffende minorcoördinator en met hem/haar bespreken hoe het ontbrekende onderdeel kan worden ingevuld. Je dient vervolgens een verzoek in bij de examencommissie om deze oplossing te laten goedkeuren. De nieuwe invulling valt dan nog steeds onder de oude minorbenaming.

Als je in september 2010 of eerder bent begonnen, volg je minoren van 20 studiepunten.
Als je in 2015-2016 nog minoren van 20 studiepunten moet volgen, kun je het beste contact opnemen met de betreffende minorcoördinator en met hem/haar bespreken welke cursus uit het nieuwe aanbod in de plaats kan komen van de oorspronkelijke cursus. Je dient vervolgens een verzoek in bij de examencommissie om deze oplossing te laten goedkeuren. De nieuwe invulling valt dan nog steeds onder de oude minorbenaming.

In gevallen waarin de hierboven beschreven regeling niet voorziet, houdt de examencommissie bij de besluitvorming zoveel mogelijk rekening met het belang van de student.