Zoek in de site...

College- en tentamenroosters

College- en tentamenroosters

Als je wilt weten hoe het onderwijs en de tentamens binnen het studiejaar gepland zijn kun je kijken op het zogenaamde facultaire jaarrooster. Let op: er kunnen opleidingsspecifieke uitzonderingen zijn op dit rooster.

Wil je weten hoe een specifiek vak exact geroosterd is, kijk dan op je persoonlijk rooster.

De roosters van het eerste semester zijn vanaf 1 Juli 2017 zichtbaar. Voor het tweede semester is dat 1 december. Kort nadat de roosters zijn gepubliceerd kun je je ook via Osiris voor deze vakken inschrijven.

Let op: de inschrijving sluit 4 weken voor aanvang van het kwartaal. Meer informatie over de exacte sluitingsdata vind je verder naar beneden. Het onderwijs wordt ingericht op basis van het aantal ingeschreven studenten. Na de sluitingsdatum kun je je daarom alleen nog via de student service desk inschrijven.

Hou bij het inschrijven voor een cursus rekening met de tentamendata. Plan je programma dus zo dat de tentamens niet samenvallen. Raadpleeg bij problemen je studieadviseur.

Voor sommige cursussen is er een maximaal aantal deelnemers, als dit aantal is bereikt kom je op een wachtlijst. In dat geval hoor je uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus of je geplaatst bent. Sta je ingeschreven voor een cursus en besluit je niet mee te doen, schrijf je dan uit zodat anderen geplaatst kunnen worden.

Deadline inschrijven voor cursussen

Er bestaat een deadline voor het inschrijven van cursussen. Hieronder vind je de data waarin je je per kwartaal kunt inschrijven voor de cursussen.

Inschrijven cursussen studiejaar 2016-2017

  • Kwartaal 1: vanaf 15-7-2016 tot 21-08-2016
  • Kwartaal 2: vanaf 15-7-2016 tot 10-10-2016
  • Kwartaal 3: vanaf 4-12-2016 tot 02-01-2017
  • Kwartaal 4: vanaf 4-12-2016 tot 20-03-2017

Heb je je niet voor de deadline aangemeld? Kom dan naar de Student Service Desk. We zullen bekijken of het mogelijk is om je alsnog in te schrijven. Dit kan echter niet worden gegarandeerd.