Zoek in de site...

Programma B2

Postpropedeuse

Let op: enkele cursussen in het tweede en derde jaar zijn verplaatst ten opzichte van voorgaande jaren. De schema's in deze hoofdstukken vormen het programma-aanbod zoals dat van kracht is in studiejaar 2016-2017.

Door verplaatsing van informaticacursussen in het reguliere informaticacurriculum is het programma in het tweede kwartaal van het tweede jaar relatief zwaar belast. Mocht je hierdoor in de problemen komen of willen overleggen over een alternatieve planning, maak dan een afspraak met de studieadviseur voor de dubbele bachelor, Bram Arens.

Programma 2e Jaar

In het tweede en derde jaar is er sprake van keuzeruimte met betrekking tot de Informatica. De roze gekleurde cursussen vallen onder de specialisatie Computing; de blauw gekleurde cursussen vallen onder de specialisatie Security. Het is de bedoeling dat je in het tweede en derde jaar samen18 ec aan keuzecursussen binnen één van deze specialisaties doet.
De groen gekleurde cursussen zijn verplichte wiskunde cursussen. De wiskunde keuzecursussen zijn te vinden in het overzicht van het Wiskunde aanbod van het betreffende jaar.

De totale omvang van de postpropedeuse moet uitkomen op 150 ec (waarbij de minorruimte en vrije keuze optimaal zijn benut en ingevuld met cursussen in de wiskunde en informatica).

Let op: vanwege technische redenen zijn de cursussen in onderstaand plaatje niet aanklikbaar. Ga voor een versie waar de cursussen aanklikbaar zijn naar deze link, ga naar de overzichtslijsten van bachelorcursussen informatica of bachelorcursussen wiskunde, of maak gebruik van de cursuszoeker.

DubbeleBA jaar 2