Zoek in de site...

Cultuur op de Campus

Elke collegeweek is er op de campus van alles te doen op het gebied van cultuur: de studenten en medewerkers van Cultuur op de Campus voorzien je van live muziek, cabaret, theatersport, stand-up comedy, dans, nieuwe media, beeldende kunst, literatuur, films en workshops. Op de films na, kun je bijna alle optredens en festivals gratis bezoeken.

De voorstellingen vinden plaats op het podium van het Cultuurcafé, in filmzaal CC3 (CollegezalenComplex) en in theater De Rode Laars (Erasmusgebouw, E2.64, zijvleugel achter de Refter).

Eens per jaar, in februari, trekt Cultuur op de Campus naar het stadscentrum, waar het oergezellige Stukafest (StudentenKamerFestival, www.stukafest.nl) plaatsvindt in tientallen studentenkamers.

Het programma van Cultuur op de Campus vind je op https://www.codc.nl, in de maandfolder en op de cultuurmenukaartjes in de kantines van de Radboud Universiteit. Of meld je via bestuur@codc.nl aan voor de wekelijkse mailinglist. Als je (studie)vereniging een partner zoekt voor de organisatie van een cultureel evenement, neem dan gerust contact op via e-mail: bestuur@codc.nl of tel: 024 - 361 2823. Mail of bel ook als je zelf wilt optreden of meewerken.

Cultuur op de Campus is altijd op zoek naar studententalent, bijvoorbeeld voor de bandcompetitie Kaf en Koren. En jaarlijks wordt er een nieuwe Studenten Programmerings Commissie (SPC) aangesteld, die een collegejaar lang de culturele podia van de campus runt.

Voor meer informatie:

E: bestuur@codc.nl
T: 024 - 361 2823
W: https://www.codc.nl