Zoek in de site...

Universiteitsbibliotheek

De universiteitsbibliotheek heeft een aantal vestigingen verspreid over de campus. Er is een Centrale Bibliotheek en er zijn zes bibliotheeklocaties in faculteiten. In de Centrale Bibliotheek is een algemene collectie boeken, tijdschriften en naslagwerken beschikbaar. In de facultaire bibliotheken zijn boeken, tijdschriften en naslagwerken voor de relevante vakgebieden beschikbaar.

Via de Catalogus van de Radboud Universiteit  kun je opzoeken bij welke bibliotheeklocatie een boek of tijdschrift te vinden is. In alle bibliotheeklocaties zijn studiewerkplekken waar je in alle rust bibliotheekmaterialen of meegebrachte studieboeken kunt bestuderen. Informatie over de vestigingen is te vinden op deze website.

Studiemateriaal lenen

Boeken kun je gratis lenen met je studentenpas en je kunt ze op alle bibliotheeklocaties terugbezorgen. Tijdschriften kun je in de bibliotheken raadplegen. In de Centrale Bibliotheek staan veel boeken en tijdschriften in de magazijnen waardoor je ze niet zelf uit de kast kan halen. Via de catalogus van de Radboud Universiteit kun je ze klaar laten zetten bij de uitleenbalie.

Openingstijden

De meeste bibliotheken op de campus zijn zes dagen per week en ook 's avonds open. De Centrale Bibliotheek is ook op zondag open.
Meer informatie over de openingstijden van de bibliotheeklocaties is hier te vinden.