Zoek in de site...

Career Service Science

De dag dat je je bul in ontvangst mag nemen komt sneller dichterbij dan je denkt. In dat kader is het wellicht verstandig jezelf een aantal vragen te stellen als: Hoe kom ik aan een baan of stage die bij mij past? Welke keuzes kan ik maken en welke carrière opties sluiten daarbij aan? Hoe breng ik mijn ambities in kaart en welk inzicht heb ik nodig om de juiste vacatures daarbij te vinden? Hoe bouw ik aan een cv dat organisaties interessant vinden? Eenmaal die interessante vacature gevonden komt sollicitatieproces om de hoek kijken. Hoe pak je dat aan? Zo zijn er nog vele vragen te bedenken waarmee je bij ons terecht kunt.

Career Service Science is het carrièreloket van de Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Radboud Universiteit Nijmegen waarbij je als student, PhD, postdoc of alumnus advies kunt krijgen m.b.t. bovenstaande vragen. Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek of deelname aan een van onze workshops ter voorbereiding op je stap richting je loopbaan. Bezoek daarvoor onze website.  Tevens kunnen wij je informeren over diverse mogelijkheden bij werkgevers op het gebied van stages en vacatures. Neem vast een kijkje op onze website www.ru.nl/fnwi/careerservice en vindt de nieuwste stages, vacatures, carrière events en praktische tips.

Een advies dat we je vast mee willen geven is wacht niet tot je diploma uitreiking met het maken van een afspraak om dat elke keuze die je tijdens je studie maakt van invloed is op je stap naar een eerste baan.

Contact

E:  careerservice@science.ru.nl
T:  024 - 36 53 636 / 36 53 620
W: www.ru.nl/fnwi/careerservice