Zoek in de site...

Computerfaciliteiten

Als student kun je gebruik maken van de computers die in de verschillende computerruimtes op de faculteit aanwezig zijn. Aan het begin van je studie ontvang je een persoonlijke loginnaam voor de duur van de inschrijving bij je opleiding. Met deze loginnaam kun je op de computers van de faculteit in je eigen persoonlijke omgeving inloggen.
Er zijn diverse programma's beschikbaar waar je gebruik van kunt maken, van eenvoudige tekstverwerkers tot zeer geavanceerde computeralgebrasystemen. Er wordt zowel gewerkt met Windows als met Lunix bedrijfssystemen.

Computer & Communicatiezaken (C&CZ)
C&CZ verzorgt alle hardware en software binnen FNWI. Heb je vragen of heb je hulp nodig? Kijk dan op de wiki.science.ru.nl/cncz of loop bij ze binnen: 
Huygensgebouw, kamer HG03.055.

E-mailadres
De Dienst Studentenzaken kent aan elke student een ...@student.ru.nl e-mailadres toe. Deze adressen worden gebruikt voor mailings vanuit de faculteit. Het is dus belangrijk het ...@student.ru.nl-account te activeren en met regelmaat te checken. Voor vragen over dit e-mailaccount kun je terecht bij de Centrale Studentenbalie van de Dienst Studentenzaken:

Comeniuslaan 4
T: (024) 361 23 45
E: balie@dsz.ru.nl