Zoek in de site...

Informatie en mededelingen over het onderwijs

Op de website van de Faculteit der Sociale Wetenschappen is voor iedereen algemene informatie te vinden over de inhoud van de opleiding, toelatingsvoorwaarden, de studiegids, onderwijs- en examenreglementen, de jaarindeling en vakantieperioden etc. (www.ru.nl/fsw/onderwijs/bacheloropleidingen/).

Studenten die ingeschreven staan voor een opleiding krijgen een studentnummer (S-nummer) en inlogcode toegestuurd door de centrale Dienst Studentenzaken (http://www.ru.nl/studenten). Hiermee krijgen zij toegang tot:

  • De intranetsite van hun opleiding: www.radboudnet.nl/studentensociologie.
  • Het studentenportal: Dit is een persoonlijke pagina (https://portal.ru.nl/) waarop informatie verzameld staat die voor jou als student relevant is. Hier kun je bijvoorbeeld je studentmail ontvangen, het rooster raadplegen en je tentamencijfers terugvinden. Je kunt je hier aanmelden voor cursussen en tentamens. Je kunt hier ook Blackboard berichten lezen en je eigen RSS feeds instellen. Kortom, alles wat relevant is voor je studie is hier verzameld.

Opleidingsinformatie voor studenten wordt op de intranetsite van de opleiding geplaatst. Het is dus belangrijk dat je deze in de gaten houdt. Hier staat o.a. informatie over voorlichtingen, maar ook over hoe je de mentor en de studieadviseur kan bereiken.