Zoek in de site...

Afstuderen

Aanvragen van het examen

Als je aan alle eisen voor het masterexamen hebt voldaan, dien je zelf het examen aan te vragen. Houd er rekening mee dat je ingeschreven moet staan om je examen aan te kunnen vragen. Kijk hier voor meer informatie over de procedure en het webformulier om het examen aan te vragen. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar: examenaanvraag@docentenacademie.ru.nl

Diploma-uitreiking

De diploma-uitreiking vindt tweemaal per jaar plaats. Mocht je het diploma zonder officiële uitreiking willen ontvangen, dan kun je dit bij je examenaanvraag aangeven. Je kunt in dat geval je diploma in ontvangst nemen via een balie-uitreiking. Deze balie-uitreikingen vinden altijd enige tijd na de officiële diploma-uitreikingen plaats. Zodra het diploma klaar ligt, neemt een medewerker van Bureau Examens van de universiteit contact met je op.

Tijdens de diploma-uitreiking worden ook de certificaten uitgereikt voor studenten van Science and Education die de Educatieve Master hebben gevolgd als onderdeel van hun tweejarige masteropleiding.