Zoek in de site...

Introductie FFTR

Medestudenten leren kennen, Nijmegen ontdekken, wegwijs raken op de campus? Dat kan tijdens de Introductie van 20 augustus t/m 27 augustus 2017. In één week ben je helemaal thuis in je nieuwe omgeving. Mis het niet!

Wat houdt de Introductie in?

Tijdens de Introductie sta je er niet alleen voor.Een team van 5 tot 6 studenten van je nieuwe opleiding loodst jou door het programma. Enkele highlights:

  • Een kennismaking met de stad Nijmegen
  • Een facultair voetbaltoernooi met barbecue.
  • Een vermakelijk introductiecollege van een van je nieuwe docenten.

> Opleidingsprogramma introductie Filosofie

> Opleidingsprogramma introductie Theologie, Religiewetenschappen en Islamstudies

Wat levert de Introductie je op?

De introductie is voor jou dé kans om:

  • Je weg te weten op de campus en in Nijmegen. Misschien is Nijmegen nieuw voor jou en ben je nog nooit op de campus geweest. Samen met je medestudenten leer je de leukste plekken in studentenstad Nijmegen kennen, en weet je de weg op de campus, van collegezalen tot het dictatenmagazijn.
  • Voorbereid te zijn op je eerste collegeweken. Je komt te weten hoe jij je digitale rooster kunt maken, waar je boeken moet bestellen, hoe de digitale leeromgeving werkt etc. Hierdoor hoef jij dit niet allemaal zelf uit te zoeken zodra je colleges al zijn begonnen.
  • Vrienden voor het (studenten)leven te maken. Door deel te nemen aan de Introductie leer je de studenten van je studie kennen. Sterker nog, de meeste studenten hebben tijdens de Introductie hun vaste vriendengroep leren kennen.

Aanmelden voor de Introductie

In juli ontvang je een persoonlijke aanmeldlink voor de introductie op het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink. Hiermee kun je je inschrijven voor de introductie van je nieuwe studie.