2.1.3 Onderwijsmateriaal / overige studiebenodigdheden Curriculum 2015

In paragraaf 2.1.2 (Adviesboekenlijst) staat aangegeven welke titels er digitaal beschikbaar zijn en van welke titels het handig is om deze ter beschikking te hebben.

Daarnaast zijn enkele studiebenodigdheden vereist, die bij aanvang van het studiejaar verkrijgbaar zijn via de Medische FaculteitsVereniging Nijmegen (MFVN).

N.B. Tijdens de introductie krijg je precies te horen hoe dit werkt en wat je precies moet aanschaffen.
Het gaat om de volgende benodigdheden, kijk op mfvn voor meer informatie:

Rekenmachine (zowel BMW als GNK)
Studenten dienen een voorgeschreven standaard rekenmachine aan te schaffen, de Casio FX 82 MS. Als bij een toets het gebruik van een rekenmachine is toegestaan, worden alleen deze standaard rekenmachines toegelaten.

Witte laboratoriumjas (zowel BMW als GNK)
Er zijn bepaalde practica waarbij het dragen van een witte jas verplicht is.

Stethoscoop (alleen GNK)
Vanaf het eerste kwartaal kom je in contact met diverse patiënten.

Witte kleding (alleen GNK)
In het eerste jaar kom je al direct in contact met patiënten. Daarom is het nodig om over speciale witte kleding te beschikken (N.B. een witte laboratoriumjas is hiervoor NIET geschikt!).
Meer informatie over het verkrijgen/aanschaffen van deze witte kleding volgt tijdens de introductie.