Zoek in de site...

Procedure

Procedure voor bachelorstages

  1. Schrijf je in voor het stagevak NWI-BB-STAGE in Osiris.
  2. Wanneer je je hebt ingeschreven in Osiris ontvang je een automatische mail met een link naar een inschrijfformulier op je science-account. Nadat je de email met de link ontvangen hebt heb je 1 maand de tijd om het inschrijfformulier in te vullen. Vul het inschrijfformulier samen met je begeleider in, nadat je met hem/haar een kort plan voor de stage hebt gemaakt. In dit plan (+/- 1 A4) beschrijf je wat je gaat doen (vraagstelling en methode), wat de tijdsplanning is en geef je aan wat je eventuele persoonlijke leerdoelen zijn. Dit plan moet je uploaden in het inschrijfformulier dus zorg dat je het bij de hand hebt op het moment dat je het inschrijfformulier gaat invullen.
  3. Loop je stage, schrijf het verslag en geef je presentatie.
  4. Upload, wanneer je klaar bent, de definitieve versie van je verslag op http://thesissubmission.science.ru.nl
  5. Je eerste begeleider ontvangt automatisch het verslag, de resultaten van de plagiaatcheck, een link naar het beoordelingsformulier en een testimonium. Ook ontvang hij/zij een link met het beoordelingsformulier voor de tweede beoordelaar.
  6. Nadat zij je verslag hebben beoordeeld en de Student Service Desk het getekende testimonium heeft ontvangen kun je je cijfer opzoeken in Osiris.

Heb je geen mail ontvangen of loop je tegen andere problemen met het systeem aan? Neem dan even contact op met de Student Service Desk (SSD).