Zoek in de site...

Boeken- en studiebenodigdheden

Boeken bestellen Boeken bestellen verloopt over het algemeen via de studievereniging. Eerstejaars studenten die nog geen lid zijn van de studievereniging kunnen vóór aanvang van het eerste kwartaal hun boeken toch bestellen op de site http://winst.itdepartment.nl. Tijdens de introductie (www.ru.nl/introductie) wordt hier tijd voor ingeroosterd. De betaling vindt plaats via iDeal of per creditcard. De boeken worden thuis bij de student bezorgd.

LET OP: Het op tijd bezitten van de vereiste studieboeken en aanvullende literatuur geldt op universitair niveau als een verantwoordelijkheid van de studenten zelf. Zorg er daarom voor dat je aan het begin van elke periode alle benodigde boeken en aanvullende literatuur in je bezit hebt.  Per onderdeel (zie het hoofdstuk Beschrijving van de cursussen) wordt informatie gegeven over de aan te schaffen literatuur.

Dictaten bestellen Voor het aanschaffen van dictaten kun je terecht bij de betreffende docent, of bij de Dictatencentrale: Thomas van Aquinostraat 2, Tel: (+31 24 36)16250 E-mail: dictatencentrale@fb.ru.nl

Verplichte literatuur FNWI ook beschikbaar als E-book Een aantal titels dat verplicht is in het curriculum binnen FNWI is elektronisch beschikbaar. De boeken kunnen door studenten en medewerkers 24/7 geraadpleegd worden. De tekst is meestal per hoofdstuk doorzoekbaar.

De E-books zijn te vinden via de Catalogus van de Radboud Universiteit.