Zoek in de site...

Afstuderen in augustus

Je kunt je examen aanvragen tot en met 31-08-2018, 23.59u via deze link. Wanneer je je examen aanvraagt in september, zal je afstuderen per 28-09-2018.

Je vraagt je examen aan op het moment dat alle resultaten in Osiris zichtbaar zijn.
Ook je resultaat voor je thesis en stage moet in Osiris zichtbaar zijn. Dit betekent dat je testimonium uiterlijk op 31-08-2018 om 16.00u bij de Student Service Desk ingeleverd moet zijn. De administratie zal dit cijfer dan meteen verwerken en je kan nadat je cijfer in Osiris zichtbaar is je examen aanvragen.

Is je stage of thesis (>12ec) het laatste onderdeel wat je afrondt?

  • Heb je voor dit onderdeel het online inschrijfformulier ingevuld, dan moet je je verslag uploaden via thesissubmission.science.ru.nl. Je begeleider ontvangt dan de volgende dag de benodigde formulieren (inclusief testimonium om je cijfer te kunnen laten registreren in Osiris). Wacht dus niet met uploaden tot het laatste moment en maak op tijd afspraken met je begeleider over een beoordelingsmoment!
  • Heb je niet het online inschrijfformulier ingevuld, haal dan een testimonium op bij de Student Service Desk.

Heb je hertentamens tussen 13 en 24 augustus, neem dan de volgende stappen vanaf 14 augustus:

  • Je kunt je docent verzoeken om je hertentamen snel na te kijken en het cijfer te verwerken in Osiris i.v.m. afstuderen.
  • Indien de docent in de gelegenheid is om je cijfer voor 31-08-2018 in Osiris te verwerken, probeer dan te wachten met je examen aanvragen totdat alle cijfers in Osiris staan (dit bespoedigt de verwerking van je examenaanvraag). Indien de docent je cijfer naar verwachting pas na 31-08-2018 in Osiris kan registreren, vraag dan je examen aan als je je laatste hertentamen gemaakt hebt.
  • Je examenaanvraag zal in behandeling worden genomen wanneer al je resultaten in Osiris zichtbaar zijn. Je ontvangt daarna vanzelf bericht als je examen verwerkt is. Een compleetmelding is overbodig.

Indien er vragen zijn omtrent het afstuderen in augustus, neem dan contact op met de Student Service Desk (studentinfo@science.ru.nl of 024-3652200).

Let op: de Student Service Desk is gesloten van 16 juli t/m 27 juli 2018.

Aangepaste openingstijden Student Service Desk:
30 juli - 10 augustus: 10.00u - 14.00u.