Zoek in de site...

Overgangsregeling 2016-2017

De opzet van de master Communicatiewetenschap is met ingang van 2017-2018 gewijzigd. Naast wijzigingen in het programma als gevolg van het aanbieden van 4 specialisaties en een programma op maat, is de studielast van cursussen gewijzigd van 6EC (of een afgeleide daarvan) naar 5EC (of een veelvoud daarvan). De examencommissie heeft daarom een overgangsregeling vastgesteld voor studenten uit het cohort 2016-2017 die één of meerdere cursussen niet gevolgd/afgerond hebben.

  • Voor studenten die afgelopen jaar een cursus hebben gevolgd (inclusief deelname aan beide toetsmomenten), maar de eindtoets niet hebben behaald wordt in augustus 2017 een derde kans georganiseerd. Die derde kans moet worden aangevraagd bij de examencommissie.
  • Studenten die een cursus niet hebben gevolgd of tussentijds zijn gestopt met de cursus moeten de cursus volgend jaar opnieuw volgen (voor 5EC). Voor hen komt een aanvullende opdracht voor 1 EC (zie hieronder).
  • Indien een student 2 cursussen heeft open staan, dan zijn er twee opdrachten voor 1EC (zie hieronder).
  • Mist een student meer dan 2 cursussen (= minimaal 3 studiepunten), dan volgt de student een extra cursus in 2017-2018 om aan een voldoende aantal EC te komen.

Vervangende opdrachten

Studenten die 1EC tekort komen, kunnen zich inschrijven voor de cursus

  • communicatiewetenschappelijke reflectie 1 (SOW-CWM4041)

Indien een student 2EC te kort komt, schrijft deze zich ook in voor de cursus

  • Communicatiewetenschappelijke reflectie 2 (SOW-CWM4042)

Voor beiden geldt dat de student een reflectieopdracht krijgt ter grootte van 1EC (28u). De inhoud van deze opdracht wordt afgestemd op de inhoud van de cursus die niet gevolgd/afgerond is. Studenten die gebruik willen maken van deze regeling nemen contact op met mastervoorzitter Esther Rozendaal (e.rozendaal@maw.ru.nl).