Zoek in de site...

Minor studenten Communicatiewetenschap

De omvang van de vrije ruimte bij de bacheloropleiding Communicatiewetenschap is 18 ec. Deze vrije ruimte dient te worden ingevuld door het volgen van een minor. Invulling hiervan is gepland in het tweede semester van B3.

Mogelijkheden:

  • je volgt de minor Communicatiewetenschap in de praktijk. Deze minor is alleen toegankelijk voor studenten Communicatiewetenschap. De minor bestaat uit 1 cursus van 6EC en verder in overleg met dr. M. Kleemans:
  • keuze uit één van de samengestelde minorpakketten binnen MAW (zie onderaan).
  • eigen minorinvulling. Het tweede semester van het B3-jaar is doorgaans ook het meest geschikte moment om naar het buitenland te gaan: vakken die je in het buitenland behaalt kunnen (na goedkeuring examencommissie) ook gebruikt worden als invulling van je minorruimte

Wat moet je doen: inschrijven of toestemming vragen:

  • Voor de minor Communicatiewetenschap in de praktijk: schrijf je in via Osiris voor de minor. Vervolgens schrijf je je, zodra de cursusinschrijving open staat, in voor de afzonderlijke vakken.
  • Voor een andere minor binnen MAW: schrijf je in via Osiris voor de minor. Daarnaast ook inschrijven via Osiris voor de afzonderlijke vakken. Je kunt de minor gewoon gaan volgen.
  • Eigen minorinvulling, dan wel in het buitenland: vraag toestemming aan de examencommissie CW.
  • Let op: zonder inschrijving in Osiris of toestemming van de examencommissie komt je minor niet in je bachelor examenprogramma in Osiris te staan. Dat betekent dat je examenprogramma niet volledig goedgekeurd is en dat je daarmee bijvoorbeeld ook je bachelorexamen niet kan aanvragen. Zorg dus dat je dit regelt en controleer je examenprogramma in osiris.