Zoek in de site...

Studievereniging

Activiteiten buiten de collegebanken worden door Studievereniging KNUS georganiseerd. KNUS is de naam van de studievereniging behorende bij de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen en sinds 2016 ook bij het Engelstalige programma Arts and Culture. Opgericht in december 2004 zijn we een jonge vereniging die evenals de opleiding een sterke groei doormaakt. Op dit moment heeft KNUS zo'n 100 leden.

De korte en krachtige naam representeert de helderheid waar wij als studievereniging voor staan.  KNUS doet zijn naam als gezellige en gemoedelijke vereniging eer aan. Door het open karakter van de vereniging kunnen leden op een ongedwongen en prettige manier contacten onderhouden en aangaan met studenten ACW van hun eigen jaar, maar ook met ouderejaars of jongerejaars.

Het hoofddoel van KNUS is het verrijken van de studie- en studententijd voor studenten Algemene Cultuurwetenschappen door middel van verschillende activiteiten. Enkele vaste elementen in ons programma zijn culturele excursies, een jaarlijkse studiereis, het kerstgala, een symposium, een maandelijkse borrel en spetterende feesten. Daarnaast wordt regelmatig de KNUS Nieuwsbrief uitgegeven en is er voor de studenten een aantrekkelijke kortingsregeling voor de aanschaf van studieboeken gerealiseerd.

Voor meer informatie zie onze website: knus.ruhosting.nl