Zoek in de site...

College- en tentamenroosters

College- en tentamenroosters

Als je wilt weten hoe het onderwijs en de tentamens binnen het studiejaar gepland zijn kun je kijken op het zogenaamde facultaire jaarrooster. Let op: er kunnen opleidingsspecifieke uitzonderingen zijn op dit rooster.

Wil je weten hoe een specifiek vak exact geroosterd is, kijk dan op je persoonlijk rooster.

De roosters van het eerste semester zijn vanaf begin juli zichtbaar. Voor het tweede semester is dat begin december. Kort nadat de roosters zijn gepubliceerd kun je je ook via Osiris voor deze vakken inschrijven.

Let op: de inschrijving sluit 4 weken voor aanvang van het kwartaal. Na de sluitingsdatum kun je je alleen nog via de Student Service Desk inschrijven.

Hou bij het inschrijven voor een cursus rekening met de tentamendata. Plan je programma dus zo dat de tentamens niet samenvallen. Raadpleeg bij problemen je studieadviseur.

Voor sommige cursussen is er een maximaal aantal deelnemers, als dit aantal is bereikt kom je op een wachtlijst. In dat geval hoor je uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus of je geplaatst bent. Sta je ingeschreven voor een cursus en besluit je niet mee te doen, schrijf je dan uit zodat anderen geplaatst kunnen worden.