Zoek in de site...

Blackboard

Brightspace is de digitale leeromgeving van de Radboud Universiteit. Docenten gebruiken het om algemene cursusinformatie te plaatsen, studiematerialen beschikbaar te stellen en tussentijdse mededelingen te doen. Studenten gebruiken het om met elkaar te discussiëren, oefenopgaven te maken en samen te werken aan opdrachten. Bij sommige cursussen is het ook mogelijk om er opnames van colleges terug te zien.

Je hebt toegang tot Brightspace als je bent ingeschreven voor een opleiding aan de Radboud Universiteit én als je aan je betaalverplichting hebt voldaan. Toegang tot specifieke cursusomgevingen verkrijg je door je via het studentadministratiesysteem OSIRIS in te schrijven voor de cursussen binnen jouw opleiding. Afhankelijk van de opzet van je studie doe je dit elk kwartaal of elk halfjaar voorafgaand aan een nieuwe studieperiode. Houd goed in de gaten met welke inschrijfdeadlines je rekening moet houden binnen jouw opleiding.

Inloggen op Brightspace doe je met je studentnummer (s-nummer) en bijbehorend wachtwoord, die je per brief ontvangt aan het begin van je studie per brief. Deze gegevens gebruik je om in te loggen op alle digitale voorzieningen van de Radboud Universiteit.

Contact

Voor vragen over Brightspace kun je mailen naar brightspace@science.ru.nl.