Zoek in de site...

Overzicht cursussen

Binnen Science stel je voor een belangrijk deel je eigen pakket samen, waarbij je  rekening houdt met disciplines en niveau van cursussen. Elders in de studiegids staan de precieze eisen waar je programma aan moet voldoen.

Via onderstaande tabel kun je alle cursussen uit de verschillende vakgebieden vinden, ook gesorteerd op niveau. Het kan zijn dat cursussen in een jaar niet gegeven worden en het kan zijn dat nieuwe cursussen nog geen niveau hebben gekregen. Check dus altijd ook even de studiegids van de betrokken opleiding (biologie, natuurkunde, etc) en het rooster om zeker te weten dat de cursus waarin je bent geinteresseerd inderdaad beschikbaar is.

Verschillende cursussen sluiten elkaar uit (statistiek bij Scheikunde en kansrekening bij Natuurkunde bijvoorbeeld). In dit overzicht (pdf) staat de informatie bij elkaar.

Wij proberen dit overzicht up-to-date te houden, maar kom je een cursus tegen zonder niveau-indicatie of met een andere onduidelijkheid, neem dan contact op met de studieadviseur.

Naast de grote keuzeruimte staan hieronder voor de volledigheid nog de verplichte vakken voor de opleiding Science: