Zoek in de site...

Informatie bijvak studenten

Het is voor studenten van andere opleidingen (hbo/wo) mogelijk om bijvakken te volgen uit het eerste, tweede en/of derde studiejaar van de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen. De cursussen die gevolgd kunnen worden zijn beperkt tot de volgende cursussen:

B1
Wijsgerige en historische context, Motorische en perceptuele ontwikkeling, Cognitieve en taalontwikkeling, Sociale-emotionele en morele ontwikkeling, Inleiding pedagogiek, Inleiding Onderwijswetenschappen, Inleiding orthopedagogiek en Inleiding diagnostiek
B2
Sociaal-culturele context, Ontwikkelingsproblemen, Leerproblemen en Sociale en emotionele problemen
B3
Neuropsychologie, Juridische ethische context

Let op: als je als bijvakker meerdere cursussen wil volgen dan heb je zelf de verantwoordelijkheid om na te gaan of dit roostertechnisch mogelijk is. Dit geldt met name indien je cursussen uit verschillende studiejaren wil volgen.

Studenten binnen de RU kunnen zichzelf inschrijven voor een cursus via Osiris. Studenten van andere universiteiten of hbo instellingen die interesse hebben om bijvakken te volgen dienen contact op te nemen met studieadviseur Matthijs Brussen (m.brussen@pwo.ru.nl).