Zoek in de site...

Studievereniging Postelein

Postelein is de studievereniging van Pedagogische Wetenschappen, Pedagogische Wetenschappen van Primair Onderwijs en de master Onderwijswetenschappen. Het doel van Postelein is het vergroten van contacten tussen studenten en het werkveld, docenten en studenten onderling.

Postelein organiseert verschillende activiteiten, zoals excursies naar instellingen, lezingen en workshops. Ook voor ontspannende activiteiten zoals een diner-rouler, feesten en het gala kun je bij Postelein terecht. De studievereniging verzorgt ook een groot deel van de introductie en een jaarlijkse studiereis. Daarnaast kunnen studenten tegen een gereduceerd tarief boeken kopen bij Postelein en samenvattingen van studieboeken kopen.

Zoek je gezelligheid of wil je meer bij je studie betrokken zijn? Word dan actief lid van Postelein! Je bent van harte welkom in verschillende commissies. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.postelein.nl
Lidmaatschap kost 12,50 EUR per jaar, of 45 EUR per vier jaar. Voor docenten, medewerkers en alumni is het mogelijk een buitengewoon lidmaatschap aan te gaan.

Wil je graag (actief) lid worden van Postelein of heb je vragen? De Posteleinkamer is van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend en op vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Bezoekadres: 
Montessorilaan 3
A.00.05A

Postadres: 
Postbus 9104
6500 HE  Nijmegen

T: (024) 3615815
E: postelein@pwo.ru.nl
W: www.postelein.nl