Zoek in de site...

Keuzevakken en minor

Keuzevakken
Niet alle vakken kunnen als keuzevak gevolgd worden. De volgende vakken kunnen als keuzevak gevolgd worden en wanneer je er meer volgt bouwen deze samen op tot een minor van minimaal 18ec:
NB: de cursus Hoofdvragen van de sociologie wordt aanbevolen ter voorbereiding op andere cursussen.

Inschrijven voor keuzevak(ken)
(studeer je aan een andere universiteit? Dan schrijf je je eerst aan de Radboud Universiteit in als bijvak-student. Daarna volg je de stappen hieronder)

Inschrijven keuzevakken
Volg je een enkel vak, of enkele vakken, dan schrijf je je alleen voor dit vak/deze vakken afzonderlijk in Osiris in. Het is daarbij sterk aan te raden te beginnen met de inleidende cursus Sociologie: SOW-SOB1001 Hoofdvragen van de Sociologie.

Studenten andere universiteiten schrijven zich eerst in aan de Radboud Universiteit
Volg je de vakken als bijvakker van een andere universiteit, dan moet je voordat je je kan inschrijven voor de vakken in Osiris inschrijven als bijvak-student. Hiervoor heb je een toelatingsverklaring van de examencommissie nodig. Deze vraag je met een begeleidende mail aan bij de examencommissie via examencommissiesociologie@maw.ru.nl. Voeg bij je verzoek
1) een voortgangsoverzicht van je eigen studie (een gestempelde en ondertekende cijferlijst) en
2) het formulier "verzoek tot inschrijving als bijvak student" (volg deze procedure).
Na je inschrijving aan de Radboud Universiteit krijg je toegang tot de studentsystemen en kan je via Osiris inschrijven voor de keuzevakken/ minor.