Zoek in de site...

Afronding pre-master

Als je een pre-master opleiding hebt afgerond heb je recht op een certificaat. Dit certificaat is geen officieel diploma, maar geeft wel toegang tot de masteropleiding aan de RU van de opleiding waarvoor je de pre-master hebt gevolgd.

Aanvraagprocedure Pre-mastercertificaat

Als je ALLE onderdelen van de pre-master hebt afgerond kun je je certificaat aanvragen. (NB: in januari, juli en augustus kun je ook je aanvraag doen wanneer dit nog niet zo is. Je moet echter wel zeker weten dat ontbrekende cijfers aan het einde van de maand van aanvragen in Osiris zullen staan. In het aanvraagformulier vind je in die maanden een apart vak voor het aangeven van zulke nog ontbrekende cijfers).

Ga hier naar het aanvraagformulier.

Wil je starten met de master opleiding in september of februari, vraag dan altijd het certificaat uiterlijk 31 augustus of 31 januari aan.

Inschrijven Masteropleiding Onderwijswetenschappen

Wil je verder studeren in de master Onderwijswetenschappen aan de RU? Dan moet je je naast het aanvragen van het certificaat ook inschrijven voor deze master. Dit kan door een nieuwe inschrijfregel aan te maken in Studielink. Je inschrijvingsverzoek wordt geaccepteerd nadat bij het Studenten Informatiepunt (STIP) je certificaat is verwerkt en de toelatingsverklaring is ingevoerd. Je ontvangt een email zodra dit is gebeurd.

Het certificaat wordt opgestuurd naar het studieadres wat in Osiris bekend is.