Hulp
Vragen of problemen m.b.t. onderwijs of tentamens op afstand?
- Studievoortgang: met vragen over je studievoortgang kun je terecht bij je studieadviseur. Je kunt altijd via mail contact opnemen, maar een skype afspraak is ook mogelijk.
- Persoonlijke problemen of zorgen: ook hiervoor kun je in eerste instantie bij je studieadviseur terecht. Student Support heeft ook een ruim aanbod aan begeleiding en advies m.b.t. de coronacrisis. Daarnaast kun je bijv. bij de Studentenkerk terecht voor online ontmoetingen, verdieping en bezinning.
- Inschrijven/afmelden voor onderwijs en tentamens, diplomering en andere vragen over je studie: hiervoor kun je terecht bij het STIP FTR: stip@ftr.ru.nl. Het STIP is alle dagen bezet, maar alleen per mail bereikbaar.
- Feedback, klachten of problemen met onderwijs en tentamens op afstand: mail naar feedbackonderwijsopafstand@ftr.ru.nl . Je mail wordt vertrouwelijk behandeld en direct doorgezet naar de juiste persoon binnen de faculteit.
- Technische problemen: hiervoor kun je terecht bij de ICT helpdesk van de RU.
- Stages: hiervoor kun je terecht bij de Career Service van FTR of via deHaes@ftr.ru.nl.
- Buitenlandverblijf: hiervoor kun je terecht bij het International Office van FTR of via Internationaloffice@ftr.ru.nl
- BSA: Het BSA wordt dit studiejaar (2019-2020) uitgesteld. Kijk voor de precieze regeling op: https://www.ru.nl/nieuws-agenda/nieuws/het-coronavirus-en-de-radboud-universiteit/studenten/
- Doorstroom bachelor naar master: er geldt een versoepelde regeling voor de doorstroom van bachelor naar master voor het studiejaar 2020-2021. Kijk voor de precieze regeling op: https://www.ru.nl/studiegids/fftr/corona-studie-ftr/aangepaste-eisen-toelating-ftr-masters-2020-2021/
- Deadlines voor inschrijven: de deadlines voor inschrijving in het studiejaar 2020-2021 zijn aangepast. Kijk voor de precieze regeling op:
- Financiële compensatie:
Kijk op de site van DUO: https://duo.nl/particulier/corona/geld-ov-studie-en-terugbetalen.jsp
of bij het Noodfonds van de RU: https://www.ru.nl/studenten/tijdens-studie/begeleiding-en-advies/financiele-ondersteuning/noodfonds/
- Mobile Device:
Om ons onderwijsprogramma te kunnen volgen, is het belangrijk dat je over een (mobile) device beschikt. Dit moet minimaal voldoen aan de volgende kenmerken:
- Windows 10
- Intel i5 processor (of vergelijkbaar: AMD ryzen 5)
- 8 GB intern geheugen
- 256 GB SSD opslag
- Internetverbinding
- 13 inch display
- Voldoende accuduur
Eventueel kun je apparatuur aanschaffen via www.surfspot.nl, een not profit ICT-webwinkel met korting voor studenten op onder meer hardware. Maar je kunt uiteraard ook elders terecht. Studenten kunnen via SURFspot gratis het internet-beveiligingspakket F-secure downloaden.
Mocht het voor jou financieel onmogelijk zijn om een device aan te schaffen, meld je dan bij stip@ftr.ru.nl. We kijken dan of we samen een oplossing kunnen vinden.