Vacature studentassistent Literatuuronderzoek Geestelijke Verzorging

Faculteit: Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

Afdeling: Kaski

Contactpersoon: Joris Kregting

Taakomschrijving: Je doet literatuuronderzoek naar geestelijke verzorging op middelbare scholen.

Wat verwachten wij van jou: Je verzamelt relevante literatuur en vat deze samen. De literatuur gaat over geestelijke verzorging op middelbare scholen in andere landen (o.a. Duitsland en VK) en over of en hoe geestelijke verzorging in Nederland van meerwaarde zou kunnen zijn op de huidige vormingsactiviteiten en -taken op middelbare scholen (op basis van informatie van o.a. de overheid en brancheorganisaties in het onderwijs en in de zorg).

Gewenste datum ingang arbeidsovereenkomst 25-09-2023
(Voorlopige) einddatum arbeidsovereenkomst 31-12-2023
Aantal uren per week 16 uur
Aantal uren periode arbeidsovereenkomst 80-120 uur
Sluitingsdatum vacature 18-09-2023
Vacaturenummer 21-2023-10

Geïnteresseerd? Vul dan uiterlijk 18 september het sollicitatieformulier in, voorzien van een motivatiebrief en een cv en onder vermelding van het vacaturenummer.