Zoek in de site...

Studenten Informatiepunt (StIP)

Het Studenten Informatiepunt is het eerste aanspreekpunt voor vragen en/of problemen van studenten. Het Studenten Informatiepunt verzorgt de uitgifte en inname van formulieren en de informatieverstrekking aan studenten over onderwijsprogramma's, toets- en examenregelingen. De medewerkers van het Studenten Informatiepunt kunnen diverse databestanden raadplegen ter beantwoording van vragen betreffende de studievoortgang van de individuele student. Studenten kunnen bij het Studenten Informatiepunt een afspraak maken met de studieadviseurs.

Het E-StIP is het digitale loket van het StIP. In het webdossier kunnen studenten via E-StIP hun vragen stellen aan de medewerkers van het StIP en de afdeling Ondersteuning Academische Opleidingen, OAO (voorheen Onderwijs- en Studentenzaken, OSZ).

De Studievoortgangsadministratie verzorgt de registratie van exameneisen, toets- en examenresultaten, het beheer van het centraal studentenarchief, de correspondentie met studenten en de verstrekking van standaardrapportages vanuit het studievoortgangsregistratie-systeem + t.b.v. onderwijsveld, studenten en overige subafdelingen OAO.

Medewerkers van het StIP / Studievoortgangsadministratie:

Drs. R. Goorden (Hoofd)

Mw. D. Kok

Dhr. P. van Haren

Mw. N. Wildeman

Bereikbaarheid:

Het StIP / Studievoortgangsadministratie is van 9:00 uur tot 16:00 uur bereikbaar onder tel. (36)15065 / (36)15066. De informatiebalie van het Studenten Informatie Punt is op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur en is gevestigd op de eerste verdieping van het Studiecentrum Medische Wetenschappen, Geert Grooteplein 21 (Looproute 84). Via het E-StIP kunt u uw vragen dag en nacht stellen.