Zoek in de site...

Bijzonderheden Klinische Vraagstukken jaar 2 en 3

De cursus voor aanmelding voor de klinische vraagstukken cluster ABCD in semester 4 (Q7Q8) en 5 (Q9Q10) heeft een andere code dan de cursuscode in de OER. Gebruik voor aanmelding voor het onderwijs en de toetsen, de cursus met de code MED-BKVS1-4.

De cursus voor aanmelding voor de klinische vraagstukken cluster E in semester 6 (Q11 of Q12) heeft ook een andere code dan de cursuscode in de OER. Gebruik voor aanmelding voor het onderwijs en de toetsen de cursus met de code MED-BKVS5.

Clusterindeling

Vanaf semester 4 (Q7Q8) volgen studenten geneeskunde het onderwijs in twee deelcohorten. Eén deelcohort volgt het onderwijs van cluster AB en het andere deelcohort volgt het onderwijs van cluster CD. De indeling wordt bepaald door je coachgroepnummer, in onderstaand overzicht kun je zien welk coachgroepnummer bij welk cluster hoort. Voor aanmelding van het onderwijs hoef je geen niveau aan te geven.

Klinische vraagstukken

Code voor aanmelding

Coachgroepnummer

Clusterindeling

Semester 4 Q7 Q8

MED-BKVS1-4

1 tot en met 21

AB

Semester 4 Q7 Q8

MED-BKVS1-4

23 tot en met 43

CD

Toetsaanmelding

In de cursus MED-BKVS1-4 meld je je ook aan voor de toets en het bijbehorende niveau van de klinische vraagstukkentoets. Dus, anders dan de overige cursussen moet je ook aangeven welke toets je doet binnen de cursus. Dit doe je twee keer per semester in de aanmeldcursus MED-BKVS1-4. De tweede toetsaanmelding kan pas als de uitslag van de eerste toets van dat semester is verwerkt. Als je nominaal studeert en dus in Q7 start met de klinische vraagstukken dan meld je je aan voor toetsniveau 1.

Als je bij aanmelding voor semester 6 (MED-BKVS5), niveau 4 nog niet behaald hebt, dan doe je, naast je aanmelding voor onderwijs semester 6 (MED-BKVS5), ook een toetsaanmelding in MED-BKVS1-4.

Dus let op: je meldt je altijd zelf aan voor de klinische vraagstukkentoets en voor één toetsniveau per keer, namelijk het toetsniveau dat je moet behalen!

Klinische vraagstukken

Code voor aanmelding

Eerste toetsaanmelding

Tweede toetsaanmelding na

Semester 4 (Q7Q8)

MED-BKVS1-4

Bij inschrijving cursus

3-05-2021

Semester 5 (Q9Q10)

MED-BKVS1-4

Bij inschrijving cursus

30-11-2020

Semester 6 (Q11 of Q12)

MED-BKVS5

Bij inschrijving cursus

nvt

Zie als voorbeeld voor toetsaanmelding onderstaand screenshot:

osiris

Groepsindeling cluster E

Cluster E volg je in een roostergroep in plaats van in je coachgroep. Deze groepsindeling zal in de laatste week voor de start van het kwartaal in Osiris zichtbaar worden. Met het nummer van deze roostergroep (dus niet je coachgroepnummer) kun je in My Timetable je rooster opzoeken.