Zoek in de site...

Honoursprogramma

De Radboud Honours Academy biedt één- en tweejarige Honoursprogramma's aan, die gemotiveerde studenten de kans geven hun academische ontwikkeling te bevorderen. De programma’s bieden een extra uitdaging bovenop het reguiliere programma. Als bachelorstudent aan de Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica heb je twee mogelijkheden: het tweejarige Honoursprogramma FNWI, of het éénjarige universiteitsbrede interdisciplinaire Honoursprogramma, Building Bridges.

Honoursprogramma FNWI

Wil je je blik verruimen en je kennis van de natuurwetenschappen verdiepen? Dan is het Honoursprogramma van FNWI wellicht iets voor jou. In dit programma word je tijdens de Bachelorfase van je opleiding nauw betrokken in het onderzoek. Bezoek de website als je meer wilt weten over de structuur en de inhoud van het programma, of over de aanmeld- en selectieprocedures.

Universiteitsbreed, interdisciplinair Honoursprogramma

Wil je samen met studenten van verschillende faculteiten werken aan actuele maatschappelijke thema's, zoals klimaatverandering, gezondheid of populisme? Dan is het universiteitsbrede Honoursprogramma Building Bridges wellicht een goede overweging! In dit éénjarige programma leer je over de grenzen van je eigen academische discipline heen te kijken. Voor meer informatie verwijzen we naar de website. Ook bestaat de mogelijkheid om in het tweede semester van het eerste jaar een interdisciplinair honoursprogramma van 6 maanden te volgen. Meer informatie daarover vind je hier.

Contact

Voor meer informatie kunnen studenten contact opnemen met de programmacoördinator van het honoursprogramma van FNWI, Juriaan Metz (tel.: 024-3652310; e-mail: j.metz@science.ru.nl).