Zoek in de site...

Procedure voor bachelorstages

  1. Schrijf je in voor het stage/scriptievak in Osiris.
  2. Wanneer je je hebt ingeschreven in Osiris ontvang je een automatische mail met een link naar een online inschrijfformulier op je science-account. Vul het inschrijfformulier in met je begeleider, nadat je met hem/haar een kort plan voor de stage/scriptie hebt gemaakt. Dit plan moet je uploaden in het inschrijfformulier. Nadat je de link naar het formulier ontvangt heb je 1 maand de tijd om het af te ronden.
  3. Loop je stage, en schrijf het verslag of schrijf je scriptie. Bij sommige opleidingen wordt ook een tussentijdse evaluatie gedaan.
  4. Upload je verslag/scriptie op http://thesissubmission.science.ru.nl*
  5. Je eerste begeleider ontvangen het document automatisch. Nadat zij het hebben beoordeeld en het testimonium hebben ingeleverd bij de Student Service Desk kan je je cijfer opzoeken in Osiris.

* Waneer een stage en/of thesis vertrouwelijk is, mag de inhoud niet gedeeld worden met derden en teken je een 'Non-Disclosure Agreement (NDA). Wanneer je in het SPIB-proces het stageverslag/thesis moet uploaden en NDA selecteert, wordt het verslag vertrouwelijk opgeslagen op de servers van de faculteit en wordt geen plagiaatcontrole gedaan. Mocht het bedrijf/de universiteit waar je je stage/thesis doet geen opslag op de universiteitsservers wensen, dan kan een 'verklaring bewaring stageverslag tbv visitatie (pdf, 67 kB)' worden geupload in thesissubmission in plaats van het daadwerkelijke verslag (dit formulier kan door je examinator worden gevonden onder 'Forms' op Radboudnet). Het bedrijf/de universiteit verklaart in dit document dat het stageverslag/thesis opgeslagen zal worden voor 5 jaar en alleen (vertrouwelijk) gedeeld zal worden in het geval van mogelijke beoordeling door de Examencommissie bij visitatie.