Zoek in de site...

Keuzevakken master Communicatiewetenschap

Studenten van andere opleidingen

Ben jij een masterstudent en heb je interesse in een cursus van de master Communicatiewetenschap? Als masterstudent van een andere opleiding of faculteit is er (beperkte) mogelijkheid tot het volgen van een cursus in de master Communicatiewetenschap.

cursus cursuscode EC
Entertainment media en welzijn SOW-CWM020 5
Media en consumptiecultuur SOW-CWM010 5
Innovaties in communicatie SOW-CWM070 5
Marketingcommunicatie SOW-CWM170 5
Young consumers SOW-CWM090 5
De informatie-explosie SOW-CWM100 5
Current theories of persuasion and resistance SOW-CWM050 5
De informatieprofessional: theorie en praktijk SOW-CWM040 5
Wetenschapscommunicatie* SOW-CWM140 3
Politieke informatiediffusie in social media SOW-CWM180 5

De specialisatie- en keuzecursussen van de master Communicatiewetenschap staan open voor masterstudenten van andere opleidingen, zover plaatsen beschikbaar zijn. Als volgorde van plaatsing geldt dat masterstudenten Communicatiewetenschap (RU) altijd geplaatst worden, vervolgens masterstudenten van Communicatie- en Informatiewetenschappen, Bedrijfskunde en Politicologie, daarna internationale masterstudenten die in kader van uitwisselingsprogramma een semester hier studeren en tot slot masterstudenten van andere opleidingen en faculteiten.

Masterstudenten van andere opleidingen/faculteiten die deze cursus willen volgen, moeten zich daarvoor aanmelden bij de mastercoördinator mw. dr. S. Daalmans, E: s.daalmans@maw.ru.nl. Afhankelijk van de beschikbare plaatsen kan de cursus worden gevolgd en word je ingeschreven in Osiris. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en kan per cursus variëren.

*De cursus Wetenschapscommunicatie is beperkt toegankelijk. Studenten moeten een motivatiebrief meesturen bij hun aanmelding van de cursus bij de mastercoördinator mw. dr. S. daalmans, E: s.daalmans@maw.ru.nl