Bachelor

Aangezien we door het coronavirus je helaas niet persoonlijk op de campus kunnen ontvangen, delen we hier alle ins en outs van alle bacheloropleidingen van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen, zodat je goed voorbereid van start kunt gaan en zeker bent van jouw studiekeuze. We hopen je snel op onze campus te zien.

Introductieweek

De introductieweek is de perfecte manier om goed voorbereid aan je nieuwe studie te beginnen! De introductieweek vind dit jaar plaats van 22 tot 29 augustus. Houd deze datum dus vrij in je agenda!

Studiekeuzecheck

Studiekeuzecheck

De Radboud Universiteit vindt het belangrijk dat je een goede en weloverwogen studiekeuze maakt. Tijdens je aanmelding voor de bachelor heb je een vragenlijst ingevuld voor de Studiekeuzecheck. Afhankelijk van je antwoorden wordt je mogelijk uitgenodigd voor een gesprek met de studieadviseur van de betreffende bachelor, zodat je samen kunt kijken of de opleiding goed bij je past.

Daarnaast organiseren we voor alle aankomende bachelorstudenten de (digitale) Studiekeuzecheckdag op woensdag 2 juni 2021. Op deze dag maak je kennis met de studieadviseur, docenten en je medestudenten. Houd deze dag vrij in je agenda!

Meer info?

Inschrijven voor cursussen en tentamens

  • De inschrijving voor cursussen gaat op 15 juli open. Meld je z.s.m. aan zodat je van een plek verzekerd bent en je op tijd de informatie op Brightspace kunt inzien.
  • Wanneer je bent ingeschreven voor een cursus betekent dat automatisch dat je ben ingeschreven voor de 1ste gelegenheid van het bijbehorende tentamen. Wil je deelnemen aan de 2de gelegenheid, dan moet je je zelf tijdig inschrijven. Dat kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de tentamendatum. Je kunt alleen deelnemen aan een tentamen wanneer je bent ingeschreven.
  • Studenten met een functiebeperking die in aanmerking willen komen voor bijzondere voorzieningen bij een tentamen, zoals een alternatieve werkvorm of extra tijd, moeten dit z.s.m. aanvragen via de studentendecaan.

Meer weten over inschrijvingen voor cursussen en tentamens? Check deze pagina van de studiegids.