Pre-master

Als pre-masterstudent volg je vakken van het bachelorprogramma, zodat je voldoende theoretische kennis en academische vaardigheden verwerft om je voor te bereiden op de master. Doordat je als het ware tussen de bachelor en de master in zit, is het soms lastig om de juiste informatie te vinden die voor jou van toepassing is. Daarom vind je hier alle informatie die van belang is voor premasterstudenten.

Vakkenpakket

Bij de toelating tot de pre-master heb je als het goed is ook (een link naar) je vakkenpakket ontvangen. Heb je je pre-masterpakket niet ontvangen of klopt er naar jouw idee iets niet met betrekking tot het aantal ECTS van je pre-master, neem dan zo snel mogelijk contact op met het STIP. Let op: na 31 augustus kan het aantal ECTS niet meer aangepast worden.

(pre-)Master Welcome Day - 2 september

Om alle master- én pre-masterstudenten welkom te heten aan de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen, organiseren we op 2 september 2021 een Welcome Day.

Inschrijven voor cursussen en tentamens

  • De inschrijving voor cursussen gaat op 15 juli open. Meld je z.s.m. aan zodat je van een plek verzekerd bent en je op tijd de informatie op Brightspace kunt inzien.
  • Wanneer je bent ingeschreven voor een cursus betekent dat automatisch dat je ben ingeschreven voor de 1ste gelegenheid van het bijbehorende tentamen. Wil je deelnemen aan de 2de gelegenheid, dan moet je je zelf tijdig inschrijven. Dat kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de tentamendatum. Je kunt alleen deelnemen aan een tentamen wanneer je bent ingeschreven.
  • Studenten met een functiebeperking die in aanmerking willen komen voor bijzondere voorzieningen bij een tentamen, zoals een alternatieve werkvorm of extra tijd, moeten dit z.s.m. aanvragen via de studentendecaan.

Meer weten over inschrijvingen voor cursussen en tentamens? Check deze pagina van de studiegids.